Necati bey ortaokulu ve Nurettin Zengi İlkokulunda İlk Teneffüste Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Olarak Beraberdik.

Pandemi sebebiyle verilen aranın ardından yeniden yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimizin heyecanını paylaşmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz...

Yeşilyurt İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Eğitim- Bir- Sen Şube Başkanımız ile birlikte bugün Çavuşoğlu Mahallemizdeki Necatibey Ortaokulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Yüz yüze eğitime başlayan bütün öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum.