Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası

Çanakkale Savaşı ve Şehitler Haftası Hasebiyle;

Belediyemizce İlçemizde Başarılı olan Lise Düzeyindeki Öğrencilere Çanakkale Gezisi Planlanmaktadır.

Geziye Katılan Öğrencilere Eşlik Etmek Amacıyla Belediyemizin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Refakatçı olarak katılacaktır.

Ayrıca Yeşilyurt Belediyesi Olarak Çanakkale ve Şehitler Haftası Hasebiyle;

Şehrimizdeki Şehir Mezarlığı Yerleşkesinde Bulunan ŞEHİTLER MEZARLIĞINI TOPLUCA ZİYARET EDİLECEKTİR. Ziyaret Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Programında,

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar İle beraberinde ki Yeşilyurt Belediyesi Çalışanları Katılımları ile Yapılacaktır.

Şehitler Mezarlığında Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Tüm Şehitler Mezarına Gül Bırakılacaktır.