19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü olarak pandemi sürecinde olduğumuz dönemde sosyal mesafe kurallarına uyarak kutlamalarımızı gerçekleştirdik. Kutlamalarımız Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü uhdesinde bulunan Yaşam ve Spor Merkezimizin bahçesinde gerçekleştirildi.

Törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için   1 Dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı, Belediye Başkanımız Mehmet ÇINAR ın günün anlam ve önemine binaen konuşmaları ve Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Futbol, Kick Boks, Bisiklet Takımı gösteriler yaptı.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “19 MAYIS TEMALI BİR VİDEO ÇEK” yarışması düzenlendi.

Yarışmaya ülkemizin değişik yerlerinden toplam 400 kişi katıldı.

1. olana 2.000 TL

2. olana 1.000 TL

3. olana   500 TL

Mansiyon ödülü sürpriz olarak belirlendi

1. Emine BERTAN

2. Orhan Tolga BALARISI

3. Emre AKÇA

16 kişiye sürpriz mansiyon ödülü dağıtıldı.