Başkan Çınar Gençlerle Voleybol Oynadı, Öğrencilere Hediyeler Verdi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASINI DOLU DOLU GEÇİRDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Örnekköy’de düzenlenen etkinlikte öğrencilerle birlikte voleybol oynarken, 162 sporcunun katılımıyla düzenlenen 2.Ayak Tenisi Turnuvasında dereceye girenlerin ödüllerini takdim etti.

16 ile 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Yeşilyurt’un dört bir tarafında farklı temalı sportif aktivite düzenleyen Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, doğa yürüyüşünden yüzmeye, ayak tenis turnuvasından voleybola kadar birçok alandaki etkinliklerle bu haftayı dolu dolu geçirdi.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle işbirliğiyle Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi İlkokul ve Ortaokul bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğrencilere forma, şort, voleybol filesi, futbol ve basketbol topu ile satranç takımı hediye etti.

Mahallelerinde düzenlenen etkinlikte çocukların çok mutlu olduğunu söyleyen Cumhuriyet Örnekköy Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıç, spora ve eğitime verdiği önemden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunarken, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ise, Yeşilyurt Belediyesiyle işbirliği halinde yaptıkları güzel faaliyetlere bir yenisinin daha eklenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirip, katkılarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini iletti.

Okulun bahçesinde çocuklarla voleybol oynayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “Okulumuzda eğitim gören 150 çocuğumuza Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle forma ve şortun yanı sıra voleybol oynamaları için file, futbol ve basketbol topu ile satranç takımlarını hediye ettik. Çocuklarımızı erken yaşlarda sporla buluşturmak için her türlü desteği veriyoruz. Avrupa Hareketlilik Haftasını ilçemizin dört bir tarafında düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle dolu dolu yaşadık. Cumhuriyet Örnekköy mahallesinde yaşayan çocuklarımızla güzel bir etkinlikte bir araya gelmenin sevincini yaşadık, onların heyecanı ve mutluluğu herşeyden kıymetlidir. Çocuklarımızın dinamik ve hareketli bir hayata sahip olmaları, derslerinde başarılı bir süreç yaşamaları ve var olan enerjilerini doğru yönde kullanmaları için üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Eğitim ve spor hizmetlerimizle çocuklarımızın her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.