Her Yıl Yapmayı Planladığımız “Yeşilyurt Maratonu'nu ilçemizde gerçekleştireceğiz.

“Yeşilyurt Maratonu" Yeşilyurt‘lu Her Yaştan Vatandaşlarımızı “BU SENE KOŞMAK İÇİN HEYECANLI MISIN?” sloganıyla karşılayacağız. Bu anlamlı organizasyonda hep birlikte el ele, gönül gönüle geleceğe koşacağız...

Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz ve tüm vatandaşımızın katılacağı etkinlik ile gelecek nesillere, “maraton bilinci” ve “spor kültürü” aşılamayı amaçlıyoruz. “Yeşilyurt Maratonu" tüm yaş grubu vatandaşlarımızın için özel parkurlar ile  birlikte koşacağız. Şampiyon olmanın sevincini yaşayacağız. 7 den 77 ye Herkesin Koşacağı Asıl Büyük Maratonumuzun saati bildirilecektir. Belediye Başkanımızın da katılacağı Koşu Büyük heyecana sahne olacaktır.

Hediye kuponlarının da aralarında bulunduğu çeşitli ödüllerin verileceği maratonda Misafirlerimiz, şampiyonluk sevincinin yanı sıra Yeşilyurt Belediyesi’nin stantlarını ziyaret ederek hediyelerine kavuşmanın mutluluğunu da yaşayacak.